Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. 
Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. få mere at vide »
Luk vindue
eibabo® Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.

Vi har tilføjet og katalogiseret 25.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
På grund af intense forhandlinger med leverandører kan vi nu tilbyde dig endnu en stor merværdi gennem yderligere tilbudspriser for mere end 15.000 topartikler, for de hidtidige særpriser fra vores Winter Sale gælder fortsat.
Glæd dig til over 30.000 nedsatte topsællerter fra 100 udvalgte mærkeproducenter fra ABB til Zumtobel.
Tilgængeligheden af lager- og skaffevarer falder betydeligt hen mod årets slutning. Vær opmærksom på efterfølgende oplysninger, hvis det haster med at få varerne.
Vi har tilføjet og katalogiseret 20.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
eibabo® tilbyder sine kunder et kæmpeudvalg af elektrisk materiel & SmartHome-udstyr med mere end 150.000 produkter og levering til over 180 lande.
eibabo® - I de kommende 22 uger integreres ekstraordinære tilbudspakker fra mærkeproducenter, KNX-specialtilbud samt jubelpriser på hele produktsortimentet...
Det er nu, du skal udnytte sommerens mange prisfordele på eibabo@. Med starten af 3. kvartal følger hvert år også prisstigninger på i gennemsnit 3-15 % fra de fleste producenter. Kontaktproducenter (i alt ca. 60.000 varer) gennemfører dem som regel den 1.11. Andre producenter gør det allerede den 1.8. eller 1.10.
Vi har tilføjet og katalogiseret 50.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
Den Europæiske Unions 2. direktiv om betalingstjenester (PSD2), som har til formål at gøre betalinger i Europa mere sikre, komfortable og innovative, har været på plads siden 13.01.2018. Det indeholder en grundig godkendelse af kunder (SCA), som bliver obligatorisk den 14. september 2019.
Gør brug af de mange prisfordele ved alle produkter i eibabo®-shoppen. Især omkostningsintensive anskaffelser kan derfor betale sig.
eibmarkt.com GmbH er blevet udmærket med prisen "Bedste service-kvalitet" 2018/2019.
I den aktuelle udgave 04/2018 af det tyske forbrugermagasin TESTBILD er eibmarkt.com GmbH blevet udmærket med prisen "Bedste service-kvalitet" i kategorien "husteknik (onlinehandel)".