Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. 
Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. få mere at vide »
Luk vindue
eibabo® Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.

Glæd dig til over 30.000 nedsatte topsællerter fra 100 udvalgte mærkeproducenter fra ABB til Zumtobel.
Vi har tilføjet og katalogiseret 100.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
Udnyt denne særlige mulighed for omkostningsintensive anskaffelser til din fordel!
Vær opmærksom på, at der fra den 07. december ikke længere kan gives en leveringsgaranti for bestillings- og specielle skaffevarer (gul lastbil ved varen) i året 2020. Tilgængeligheden af lager- og skaffevarer falder betydeligt hen mod årets slutning. Vær opmærksom på efterfølgende oplysninger, hvis det haster med at få varerne.
eibabo® - I de kommende uger integreres ekstraordinære tilbudspakker fra mærkeproducenter, KNX-specialtilbud samt jubelpriser på hele produktsortimentet...
Det er nu, du skal udnytte sommerens mange prisfordele på eibabo@. Med starten af 3. kvartal følger hvert år også prisstigninger på i gennemsnit 3-15 % fra de fleste producenter. Kontaktproducenter (i alt ca. 60.000 varer) gennemfører dem som regel den 1.11. Andre producenter gør det allerede den 1.8. eller 1.10.
Priserne er nu så lave som de længe ikke har været. Vi har gennemført omfattende prisnedsættelser, der i forbindelse med momssænkningen i Tyskland pr. 01. juli 2020 byder på betydelige sparemuligheder, som ikke fandtes tidligere.
Teknologierne udvikler sig i rasende fart. Men hvordan kommer shopping i din egen stue snart til at se ud?

eibabo® Shopping 4.0

Teknologierne udvikler sig i rasende fart. Men hvordan kommer shopping i din egen stue snart til at se ud? I de sidste par år har vi samlet mange erfaringer, især gennem vores egne 3D-applikationer og udviklingsafdelinger. I begyndelsen af juli 2020 vil stille nogle spændende præsentationer til rådighed for dig.
Vi har tilføjet og katalogiseret 25.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
Vi har tilføjet og katalogiseret 20.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
eibabo® tilbyder sine kunder et kæmpeudvalg af elektrisk materiel & SmartHome-udstyr med mere end 150.000 produkter og levering til over 180 lande.
1 fra 2