Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.



 
Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. få mere at vide »
Luk vindue
eibabo® Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.

Udmærkelsen til virksomheder med de bedste bedømmelser. Der findes fremragende virksomheder og shops, som af deres kunder værdsættes både for deres service og for de produkter og tjenesteydelser, der tilbydes, og som derfor får en positiv bedømmelse. Og der findes de bedste: som udmærkes med Top Rated Company Award.
Vi har tilføjet og katalogiseret 25.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
Tilgængeligheden af lager- og skaffevarer falder betydeligt hen mod årets slutning. Vær opmærksom på efterfølgende oplysninger, hvis det haster med at få varerne.
Vores internationale e-handelsplatform eibabo® er blevet evalueret af en international jury, og vi er stolte over at kunne meddele, at vi er VINDEREN af European eCommerce Awards 2023 i 2 kategorier. Især har I som brugere spillet en vigtig rolle i eibabo®'s succes med jeres køb, ideer og anmeldelser, hvilket vi gerne vil udtrykke vores oprigtige tak for.
Det er nu, du skal udnytte mange prisfordele på eibabo@. Med starten af 3. kvartal følger hvert år også prisstigninger på i gennemsnit 3-15 % fra de fleste producenter. Kontaktproducenter (i alt ca. 60.000 varer) gennemfører dem som regel den 1.11. Andre producenter gør det allerede den 1.8. eller 1.10.
En god grund til at juble: Vores e-handelsplatform eibabo® er blevet vurderet af en international jury, og vi er stolte over at høre til den lille kreds af årets finalister i European eCommerce Awards 2023. Især du, som vores værdsatte kunde, har bidraget væsentligt til eibabo®'s succes med dine køb, ideer og kritik, hvilket vi gerne vil udtrykke vores oprigtige tak for.
Vi har taget de konstante prisstigninger som en mulighed for at give jer, vores værdsatte kunder, en betydelig prisfordel og dermed købe ind på betydeligt gunstigere vilkår. eibabo® ønsker at positionere sig klart og sænker priserne betydeligt for egen regning. Udnyt denne særlige mulighed til din fordel, da denne kampagne er tidsbegrænset.
Glæd dig til over 30.000 nedsatte topsællerter fra 100 udvalgte mærkeproducenter fra ABB til Zumtobel.
Hvis du har brug for vareleveringer endnu i 2022, råder vi dig på det kraftigste til at afgive din bestilling senest i september/oktober. Inden for de næste 6 måneder (og formentlig endda helt frem til udgangen af 2023) forventer vi markant nedsat leveringsevne på alle standardmæssige lagervarer fra samtlige producenter.
I de seneste 25 år har vi sendt over 2.000.000 bestillinger og fået mere end 1.000.000 kunder. Vi siger TAK til alle brugere, især til vores loyale kunder, som har fulgt os i årevis.
Vi har tilføjet og katalogiseret 100.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
eibabo® - I de kommende uger integreres ekstraordinære tilbudspakker fra mærkeproducenter, KNX-specialtilbud samt jubelpriser på hele produktsortimentet...
1 fra 2