eibabo® - finalist i European eCommerce Awards 2023

En god grund til at juble: Vores e-handelsplatform eibabo® er blevet vurderet af en international jury, og vi er stolte over at høre til den lille kreds af årets finalister i European eCommerce Awards 2023.

European eCommerce Awards i Storbritannien (UK) er akkrediteret af Awards Trust Mark - The Independent Awards Standards Council - Trust Mark Scheme.

Med European eCommerce Awards bedømmes og hædres ikke alene fremragende websider og e-handelsplatforme, men også software, kampagner, bureauer og teams inden for onlinehandel. De deltagende kandidater blev evalueret af respekterede brancheeksperter i en robust to-trins evalueringsproces. På tværs af flere vertikale brancher analyserede og vurderede dommerne webside-design, teknologi og brugervenlighed, der har ført til salg og øget ROI. Priserne uddeles ud fra kriterier, der tager hensyn til oprindelige mål, effektiv implementering såvel som håndgribelige og verificerbare resultater.

Især du, som vores værdsatte kunde, har bidraget væsentligt til eibabo®'s succes med dine køb, ideer og kritik, hvilket vi gerne vil udtrykke vores oprigtige tak for.

Vi er glade for, at vi med vores e-handelsplatform eibabo® er blandt årets finalister inden for følgende to kategorier:

ÅRETS EUROPÆISKE B2C-E-HANDELSWEBSIDE
Med denne pris honoreres og belønnes en usædvanlig e-handelswebside til direkte salg til forbrugeren (B2C). Dommerne vælger en e-handelswebside, der ikke kun styrker kundernes loyalitet, men også øger deres købelyst og tilbyder en fremragende shopping-oplevelse.

ÅRETS EUROPÆISKE INTERNATIONALE/EKSPORT-WEBSIDE
I denne kategori prisbelønnes websider og e-handelsplatforme, der tager højde for og implementerer regler og forskrifter, der gælder for onlinehandlen uden for EU. Dommerne vælger i denne forbindelse websider med en perfekt implementering af kravene til international handel og transport.