FAQ COVID-19 / Corona

Banner_Info-Corona

Kære kunde hos eibabo®! Her finder du svar på dine spørgsmål i forbindelse med den aktuelle Covid-19-situation.


Kundeservice

Jeg har et spørgsmål til en eksisterende ordre. Kan jeg stadig komme i kontakt med kundeservice?
Her er der ingen indskrænkninger.

Jeg har et generelt/teknisk spørgsmål til en vare. Kan jeg stadig tage kontakt til jeres teknikafdeling?
Her er der ingen indskrænkninger.


Ordrebehandling

Bliver min bestilling, som jeg allerede har foretaget, fortsat behandlet af eibmarkt®? Bliver min ordre behandlet, hvis jeg først bestiller nu?
Alle bestillinger, som placeres i vores onlineshops eibmarkt® og eibabo®, behandles hurtigt af vores team og på sædvanlig pålidelig måde. Du bliver altid informeret om den aktuelle status for behandlingen af din ordre.


Varetilgængelighed

Er varerne virkelig tilgængelige i jeres onlineshop? Hvordan kan jeg kende tilgængelige artikler i jeres shopsystemer eibabo®?
I produktvisningen kan du kende varer, som straks er tilgængelige, på det grønne symbol. Her er der tale om en normal tilgængelig vare fra centrallageret. Varer med leveringstid fra 3 dage i den detaljerede produktvisning er bestillingsprodukter eller specielt fremstillede produkter eller varer, der leveres fra lagre direkte hos producenten, og som kan leveres med kort varsel inden for 3-13 dage (alt efter oplysningen i den detaljerede produktvisning).

Er der i øjeblikket indskrænkninger i tilgængeligheden af varer i jeres onlineshop?
Her er der ingen indskrænkninger.

Hvorfor har jeg har jeg fået bekræftet en anden og længere leveringstid i min ordrebekræftelse?
Ved nogle varer, som beskyttelsesudstyr og masker eller også batterier og genopladelige batterier er producenterne blevet anvist om først at levere til myndigheder, sundhedsinstitutioner, sygehuse etc. Derfor kan der her forekomme forsinkelser, før vores bestilling til onlinehandlen behandles i leveringskøen.
Hos enkelte producenter kan der pga. grænsekontrol, kø etc. forekomme forsinkelser i leveringen til os. De fleste af varerne i vores sortiment stammer dog fra Tyskland, så leveringen til vores forsendelseslager stort set ikke er påvirket.


Forsendelse

Leveres min bestilling virkelig, og kommer den til tiden?
Alle regeringer har bevidst valgt at opretholde frie leveringer af varer i hele verden, så forsyningskæder ikke bliver brudt. Fra vores forsendelsesleverandører har vi ingen oplysninger om indskrænkninger.

Er der pt. problemer ved leveringer inden for den Europæiske Union (EU)?
Vi har pt. ingen meldinger fra DHL eller nationale postvirksomheder i EU-landene om forstyrrelser. eibabo® sender som hidtil pålideligt til alle EU-lande med DHL. Der kan foreligge lokale begrænsninger fra myndigheder etc. for dit land eller din region, hold dig venligst informeret hos de ansvarlige myndigheder.

Hvordan er situationen for leveringer i EFTA-lande og ved globale forsendelser?
Også ved forsendelse via DHL International, DHL Express eller spedition (EU/EFTA) er forsendelsen af din bestilte vare på nuværende tidspunkt mulig uden problemer. eibmarkt®.com GmbH er en af de få eksportører i denne branche, der er godkendt af det tyske toldvæsen. Med vores egen digitale toldbehandling kan vi hurtigt og ubureaukratisk iagttage og påvirke processer.


Infektionsrisiko

Hvor høj er infektionsrisikoen for mig, når jeg tager imod leveringen af min vare?
Med udbruddet af Covid-19-pandemien i Europa har vi aktiveret vores interne pandemiplan. Ud over øgede hygiejne- og forsigtighedsforanstaltninger betyder det for vores medarbejdere også, at områderne som f.eks. forsendelsesområdet desinficeres regelmæssigt. En overførsel af Covid-19-virus via emballage eller fyld er i følge Verdenssundhedsorganisationen WHO nærmest udelukket. Men sørg ved overdragelsen af varen fra forsendelsestjenesten for de nødvendige relevante foranstaltninger i forhold til hygiejne.


eibmarkt.com takker for din forståelse og din fortsatte tillid til vores virksomhed. Vi ønsker for dig og din familie, og også for vores medarbejdere samt alle partnere, at alle kommer muligst sunde og raske gennem denne udfordrende tid. Det er absolut nødvendigt at undgå panik, hysteri og hamstring for at opretholde vores samfunds basis.

Marco Labáhn (CEO) & hele teamet fra eibmarkt.com GmbH

Du har set på