Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.



 
Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam. få mere at vide »
Luk vindue
eibabo® Nyheder

Dette er siden med vores eibabo®-nyheder til dig, læs her de seneste nyheder fra vores eibabo® nyhedsredaktionsteam.

eibabo® - I de kommende uger integreres ekstraordinære tilbudspakker fra mærkeproducenter, KNX-specialtilbud samt jubelpriser på hele produktsortimentet...
Der må aktuelt regnes med fortsat stigende priser og også leveringsflaskehalse. For tiden er der allerede leveringsflaskehalse hos kendte producenter af PVC el-fordelere, kanaler og afbryder-/stikdåseprogrammer. Alle vigtige råvarer er for tiden dyre, og lagerbeholdningerne hos producenterne er snart brugt op. Priserne for kobber, nikkel, tin, sølv, aluminium og stål samt olie/gas som basis for PVC, et af de vigtigste materialer inden for elektroindustrien, har nærmest nået astronomiske højder.
Udnyt denne særlige mulighed for omkostningsintensive anskaffelser til din fordel!
Vær opmærksom på, at der fra den 07. december ikke længere kan gives en leveringsgaranti for bestillings- og specielle skaffevarer (gul lastbil ved varen) i året 2020. Tilgængeligheden af lager- og skaffevarer falder betydeligt hen mod årets slutning. Vær opmærksom på efterfølgende oplysninger, hvis det haster med at få varerne.
Priserne er nu så lave som de længe ikke har været. Vi har gennemført omfattende prisnedsættelser, der i forbindelse med momssænkningen i Tyskland pr. 01. juli 2020 byder på betydelige sparemuligheder, som ikke fandtes tidligere.
Teknologierne udvikler sig i rasende fart. Men hvordan kommer shopping i din egen stue snart til at se ud?

eibabo® Shopping 4.0

Teknologierne udvikler sig i rasende fart. Men hvordan kommer shopping i din egen stue snart til at se ud? I de sidste par år har vi samlet mange erfaringer, især gennem vores egne 3D-applikationer og udviklingsafdelinger. I begyndelsen af juli 2020 vil stille nogle spændende præsentationer til rådighed for dig.
Vi har tilføjet og katalogiseret 20.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
eibabo® tilbyder sine kunder et kæmpeudvalg af elektrisk materiel & SmartHome-udstyr med mere end 150.000 produkter og levering til over 180 lande.
Vi har tilføjet og katalogiseret 50.000 nye varer i butikken. Især mange mærkevarer fra top producenter.
Den Europæiske Unions 2. direktiv om betalingstjenester (PSD2), som har til formål at gøre betalinger i Europa mere sikre, komfortable og innovative, har været på plads siden 13.01.2018. Det indeholder en grundig godkendelse af kunder (SCA), som bliver obligatorisk den 14. september 2019.
Gør brug af de mange prisfordele ved alle produkter i eibabo®-shoppen. Især omkostningsintensive anskaffelser kan derfor betale sig.
2 fra 2