Testvinder "Bedste service-kvalitet 2018/2019"

eibmarkt.com GmbH er blevet udmærket med prisen "Bedste service-kvalitet" 2018/2019.

I den aktuelle udgave 04/2018 af det tyske forbrugermagasin TESTBILD er eibmarkt.com GmbH blevet udmærket med prisen "Bedste service-kvalitet" i kategorien "husteknik (onlinehandel)".

Hertil blev resultaterne af bedømmelser inden for områderne tilgængelighed, kundeorientering, kommunikation, faglig kompetence og serviceomfang samt en overordnet bedømmelsesdimension, villigheden til at anbefale videre, fra mere end 20.500 adspurgte kunder vurderet.

Inden for alle de testede områder kunne eibmarkt.com i sammenligning med andre topspillere i branchen imponere med placeringer på de øverste pladser. Især inden for området "faglig kompetence" viste kundeundersøgelsen med topkarakteren "meget høj" et fremragende resultat for virksomheden eibmarkt.com GmbH. 

Testmetoden bag udmærkelsen "Bedste service-kvalitet 2018/2019"

Platformen TESTBILD har i samarbejde med firmaet Statista undersøgt servicekvaliteten inden for onlinehandel med en af de største kundeundersøgelser i året 2018. I alt blev over 2.400 virksomheder fra 200 brancher vurderet.

De enkelte branche-"topspillere", som blev udvalgt til denne test, er kendetegnet ved forskellige nøgletal som rækkevidde, omsætning, kundetal og virksomhedens grad af kendthed. Undersøgelsen blev gennemført i perioden fra maj 2018 til juni 2018.

Udmærkelsen "Bedste service-kvalitet 2018/2019" uddeles til virksomheder, tjenesteydere og institutioner i Tyskland, som tilbyder den bedste kundeservice. Basis for udmærkelsen er bedømmelser fra over 20.500 kunder. 

Faglig kompetence, høj serviceorientering & over 20 års erfaring

Eibmarkt.com GmbH driver med eCommerce-platformene eibmarkt.com® og eibabo® onlineshops med et kæmpestort udvalg af produkter til KNX® automation, smart home & bygningsautomation, elektrisk materiel til elinstallationer, belysningsarmaturer & tilbehør, værktøj og apparater til husholdning, værktøj og industri.

EIBMARKT GmbH har en virksomhedsintern afdeling for applikationsudvikling til det teknologisk krævende område bygningsstyring. Hertil hører blandt andet ved siden af egen udvikling og produktion af elektroniske og elektriske komponenter også specialiseringen inden for software til automatiseringsteknik. Ud over den høje faglige kompetence sætter kunderne hos eibmarkt pris på den individuelle rådgivning og støtte.

Mere end 20 års erfaring inden for postordresalg af el- og elektronikartikler, pålidelig og hurtig levering, en kompetent kundeservice samt de prisvindende og sikre onlineshops gør eibmarkt®.com til en af de førende virksomheder på området for el- og husteknik. En næsten perfekt kvote på 99 % kundetilfredshed hos Trusted Shops og over 500.000 tilfredse stamkunder i hele verden bekræfter de høje krav til servicekvaliteten.