eibabo® Shopping 4.0

Teknologierne udvikler sig i rasende fart. Men hvordan kommer shopping i din egen stue snart til at se ud? I de sidste par år har vi samlet mange erfaringer, især gennem vores egne 3D-applikationer og udviklingsafdelinger.

future_shopping_01

I begyndelsen af juli 2020 vil stille nogle spændende præsentationer til rådighed for dig. En meget stor nyhed bliver en 2D-holografi af den ønskede artikel, der svæver over smartphonen og giver en enorm forstørrelse af smartphone-skærmen, som er lille i sammenligning, hvilket betyder, at der kan leveres betydeligt flere oplysninger og data end tidligere set.

future_shopping_02

Vi vil desuden præsentere en 1:1 3D-holografi, der formidler en følelse af produktets overfladestruktur via en 3D-haptisk pude med indbygget SmellActuator, der genererer duftaromaer for produktet via ampuller. En udvidelse bliver mobile 3D-laserprojektorer, der er på størrelse med en tændstikæske, med hvilke produkter projiceres direkte til de ønskede steder i rummet ved hjælp af 3D-holografi, så man f.eks., før man bestiller en væglampe, kan se, hvordan den ser ud på væggen derhjemme.

future_shopping_08

eibabo® - technology stores (3D)